Hát ilyenek is vannak.
 
 
Idióta #1
 
Egy nõ telefonált a kórházba, és a mérgezésekkel foglalkozó osztályt kérte. Elmondta, hogy a kislánya hangyákat evett és szeretné bevinni a kórházba, mert mérgezést szenvedett. Miután megnyugtatták, hogy a hangyáktól nem kapott a kislány mérgezést, megkönnyebbülve vette tudomásul, hogy a hangyairtószer, amit a kislánnyal etetett az eset után valószínûleg hatott. Ez után a kijelentés után mondták neki, hogy mégiscsak vigye be a kislányt ...
 
 
Idióta #2
 
A Boeing néhány dolgozója egy kis vadvízi evezésre vágyott, és úgy gondolták a gyárból könnyen szerezhetnek maguknak mentõmellényeket. Ezzel nem is volt baj, gond nélkül ellopták és kicsempészték a mellényeket, csak azt nem tudták hogy ezekben a mellényekben van egy kis rádió, ami a mellény felfújódásakor elkezd vészjelzéseket sugározni. Hamarosan egy mentõhelikopter jelent meg a társaság feje fölött. Azóta már nem dolgozik egyikük sem a Boeing-nél.
 
 
Idióta #3
 
Egy nem túl éleselméjû bankrabló ki szerette volna rabolni San Francisco belvárosában a Bank of America fiókját. Sorbanállás közben egy pénzbefizetési bizonylatra felírta a következõt "Ez itten egy bankrablás. Agyátok ide az öszes pénzet" (kb. ezzel a helyesírási szinttel:-).
Sorbanállás közben eszébe jutott, hogy hátha valaki látta mit írt, ezért inkább gyorsan lelépett, és átment az utca túloldalán álló Wells Fargo bankba. Odaadta a cetlit a pénztárosnak, aki látva az abból sugárzó "értelmet", elmagyarázta a fickónak, hogy ezt a papírt nem tudják elfogani, mert a Bank of America bizonylatára írta. A fickót néhány perc múlva letartóztatták, amint ismét a Bank of America fiókjában állt sorban ...
 
 
Idióta #4
 
Egy autóst lefényképeztek a rendõrök amint kissé gyorsabban hajtott a kelleténél. Hamarosan kapott is egy 40 dolláros csekket, meg az autója fényképét. Válaszként elküldte a rendõrségre 40 dollár fényképét.
Hamarosan kapott a zsaruktól egy másik fényképet. Egy bilincs volt rajta. Ezután elég hamar befizette a 40 dolcsit ...
 
 
Idióta #5
 
Csávó bement a vegyesboltba egy vadászpuskával és a bevételt követelte. Miután megkapta, még egy üveg whisky-t is kért. A boltos közölte, hogy fiatalkorúakat nem szolgálnak ki alkohollal. A srác megmutatta a jogsiját, hogy õ már nem fiatalkorú, megpakta a whisky-t, majd távozott.
A zsaruk persze már várták otthon mire hazaért
 
 
Idióta #6
 
Két láthatóan ideges rabló lépett be egy CD boltba, és a pisztolyaikkal hadonásztak. Az egyik azt kiáltotta : "Senki ne mozduljon!". Mikor a társa mégis megmozdult (azt gondolva, hogy ez Õrá nem vonatkozik), az elsõ rabló lelõtte ...
 
 
Idióta #7
 
Egy fickó nagyon "megszomjazott", és szeretett volna egy kis sört inni. Pénze nem volt, így arra gondolt, hogy betöri egy italbolt (nem kocsma, mint nálunk az italbolt) kirakatát, felmarkol egy-két üveget és gyorsan lelép. Fogott egy téglát és hozzávágta a kirakatüveghez. Az viszont nem üveg volt, hanem plexi, így a tégla visszapattant róla és fejbevágta száraztorkú emberünket.