Programozó-felhasználó teremtése
 
1. Kezdetben teremté az Úr a Bitet és a Byte-ot. És teremté ezekbõl a szót.
 
2. És a Szóban két Byte volt, és nem létezett semmi más. És az Úr elválasztá az Egyet a Nullától. És láta az Úr, hogy ez jó.
 
3. És mondá az Úr: legyen Adat! És így történt. És mondá az Úr: Foglalja el az Adat a megfelelõ helyet! És megteremté az Úr a floppy-diszkeket, és a hard-diszkeket és a kompakt-diszkeket. És látá az Úr, hogy ez jó.
 
4. És mondá az Úr: legyen Számítógép, ahova a diszkeket be lehet helyezni! És elnevezé Hárdvernek. És látá az Úr, hogy ez jó.
 
5. És Szoftver még nem létezett akkor. De az Úr megteremté a programokat, nagyokat és kicsiket az fajtájuk szerint.
És mondá az Úr: szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek meg a Memóriát!
 
6. És mondá az Úr: teremtsünk Programozót és alkosson a Programozó új Programokat, és irányítsa a Számítógépeket, a Programokat és az Adatokat.
 
7. És megteremté az Úr a programozót és elhelyezte a Számítógép-központban. És megmutatta neki az Úr a Könyvtárszerkezetet, és mondá neki az Úr: használhatsz minden könyvtárat és alkönyvtárat, de NE HASZNALD a windowst!
 
8. És mondá az Úr: nem jó a programozónak egyedül. Álmot bocsátott rá és kivette egyik oldalbordáját, és másik lényt teremtett belõle, aki felnéz a programozóra, aki szereti azt, amit a programozó csinál, és elnevezé ezt a lényt felhasználónak.
 
9. És ott volt a Programozó és a Felhasználó a csupasz DOS alatt, és látá az Úr, hogy ez jó.
 
10. De Bill okosabb volt az Úr minden teremtményénél. És Bill megkérdezé a felhasználót: mondta-e az Úr, hogy ne futtass egyetlen programot sem?
 
11. És a felhasználó válaszolt: azt monda az Úr, hogy használhatunk minden programot, minden adatot, de mondta, hogy a Windowst ne használjuk, különben meghalunk.
 
12. És mondá Bill a felhasználónak: hogyan beszélhetsz olyasmirol, amit még ki sem próbáltál? Abban a pillanatban, hogy használod a windowst, olyan leszel mint az Úr. Képes leszel bármit létrehozni egy egyszerû egérkattintással!
 
13. És a felhasználó látá, hogy a Windows gyümölcsei szebbek és könnyebb azokat használni. És látá a felhasználó hogy minen tudás haszontalan, mert a windows képes azokat helyettesíteni.
 
14. És a felhasználó installálta a számítógépén a windowst, és mondta a programozónak, hogy ez jó.
 
15. És a programozó azonnal elkezdte keresni az új drivereket. És megkérdezé õt az Úr:
- Mit keresel?
És a programozó válaszolt:
- Uj drivereket keresek, mert nem találom oket a DOS-ban.
És mondá az Úr: ki mondta neked, hogy új driverekre van szükséged? Futtattad a windowst? És a programozó válaszolt: Bill mondta nekünk!
 
16. És monda az Úr Billnek: azért, amit tettél, gyulölt leszel minden teremtmény elött. És a felhasználó boldogtalan lesz miattad. És örökké Windowst kell árulnod.
 
17. És mondá az Úr a Felhasználónak: Azért, amit tettél, csalódni fogsz a Windowsban, és az megeszi minden erõforrásodat, és lassú programokat kell használnod és örökkön örökké a programozó segítségére fogsz szorúlni.
 
18. És mondá az Úr a programozónak: azért mert hallgattál a felhasználóra, soha sem leszel boldog. Programjaidban hemzsegni fognak a hibák, és ki kell javítanod õket az idok végezetéig.
 
19. És az Úr kiûzte õket a Számítógép központból, az ajtót lezárta és jelszóval levédte.
 
20. GENERAL PROTECTION FAULT